Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
άσπρο έγγραφο του Κραφτ! Τρομερό προϊόν, στέλνοντας γρήγορα, μεγάλη τιμή….Όπως περιγράφεται, κανένα πρόβλημα! Ευχαριστίες

—— Stephen Smith

Αγόρασα το έγγραφο c1s, το μεγάλο προϊόν και τις συμπαθητικές πωλήσεις. ειδικά για τη συσκευασία.

—— Zoran Bozic

BMPAPER έχει τις καλές υπηρεσίες με την προσφορά του εγγράφου δεσμών καλής ποιότητας και των έγκαιρων υπηρεσία online. Μπορείτε πάντα να έλθετε σε επαφή με τους οποτεδήποτε.

—— Hassane Alkara

Είμαι Online Chat Now
Γραμμή Παραγωγής
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD
Μέθοδος συσκευασίας εγγράφου του BM

Μέθοδος συσκευασίας εγγράφου του BM

μπορέστε να προσαρμόσετε τα διαφορετικά είδη μεθόδου συσκευασίας εγγράφου, θα μπορούσε να συσκευαστεί στη δεσμίδα εγγράφου, τα ογκώδη φύλλα εγγράφου, την τεράστια συσκευασία ρόλων, ή άλλες ως πελάτης όπως.

 • Γραμμή Παραγωγής

  Εισαγωγή εγγράφου του BM

  1. Ένας μεγαλύτερος μύλος ντυμένου εγγράφου με ένα ετήσιο overy ικανότητας παραγωγής 2,5 εκατομμύριο τόνοι

  2. Με 4 προηγμένες γραμμές παραγωγής χωρίς επίστρωση και ντυμένου εγγράφου woodfree από Voith και Mesto.

  3. Κατέχετε έναν σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος 275 000 KW, ένα πιάτο ανθρακικού άλατος επίγειου ασβεστίου, απόβλητα αποχέτευσης

  εργοστάσιο επεξεργασίας και δύο αποβάθρες 45,000DWT.

  4. Συνολική επένδυση 3,68 δισεκατομμύρια.

  5. Η επένδυση προστασίας του περιβάλλοντος περισσότερων από 1,5 δισεκατομμυρίων, με ISO14001 και λαμβάνει ISO9001 ect.

   
  bmpaper
   

  Η σειρά παραγωγής: Κατασκευάζουμε κυρίως το χωρίς επίστρωση έγγραφο woodfree, το έγγραφο όφσετ, το έγγραφο δεσμών, το στιλπνό έγγραφο c2s, το έγγραφο τέχνης, το ματ έγγραφο, couche το έγγραφο, το διπλό πίνακα, τον πίνακα ελεφαντόδοντου, το έγγραφο σχεδιαστών, τον πίνακα σκαφών της γραμμής του Κραφτ, το σκάφος της γραμμής δοκιμής, τον γκρίζο πίνακα, τον πίνακα σκαφών της γραμμής του Κραφτ, το άσπρο έγγραφο του Κραφτ, το φυσικό έγγραφο του Κραφτ, το καφετί έγγραφο του Κραφτ, το έγγραφο του Κραφτ σάκων, το δεσμευτικούς πίνακα βιβλίων και το έγγραφο εκτύπωσης ειδήσεων ect.

   
  bmpaper
   
  grey cardboard
  woodfree paper uncoated woodfree paper
  white kraft paper
   
 • OEM / ODM

  Υποστηρίζουμε την επιχείρηση OEM&ODM βασισμένη στους διαφορετικούς τύπους χαρτιών και χαρτονιών.

  Το BMpaper έχει τους υψηλής ποιότητας επαγγελματικούς τεχνικούς και τον προηγμένο σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής. Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Οι εξοπλισμένες καλά εγκαταστάσεις και ο άριστος ποιοτικός έλεγχός τους σε όλα τα στάδια της παραγωγής επιτρέπουν σε μας για να εγγυηθούν τη συνολική ικανοποίηση πελατών.
  Ως αποτέλεσμα υψηλού μας - ποιοτικά προϊόντα και σημαντική εξυπηρέτηση πελατών, έχουν κερδίσει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων που φθάνει στη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Ωκεανία και τη δυτική Ευρώπη.
  Την πλατφόρμα θα ριζοβολήσουν βαθειά στην επιχείρηση νέος-σκηνικών κινεζική προϊόντων, που προσαρμόζεται καλύτερα και θα ακμάσει.

   

 • Ε & Α

   

  Ιδρυμένο το 2005, το κέντρο Ε&Α της επιχείρησης κέρδισε τον τίτλο του επαρχιακού κέντρου Ε&Α εφαρμοσμένης μηχανικής τεχνικού που εγκρίθηκε από το τμήμα επιστήμης και τεχνολογίας της επαρχίας το 2006, και πέρασε τη δοκιμή του ερευνητικού κέντρου τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής το 2009. Με μια περιοχή οικοδόμησης 1,000m2 και μια επένδυση RMB 10 εκατομμύρια, κέντρο Ε&Α συμμετέχουν στην ανάπτυξη, την εισαγωγή, την πέψη και την απορρόφηση του νέου προϊόντος και την τεχνολογία. Από την Αμερική, Σουηδία, Ολλανδία, το κέντρο εισάγει τα διεθνώς προηγμένους όργανα και τους εξοπλισμούς δοκιμής. Το κέντρο είναι κύριο των εξεταστικών όρων και των βασικών εγκαταστάσεων για την τεχνολογία εφαρμοσμένης μηχανικής, υιοθετεί τα ειδικευμένα και πεπειραμένα foregoers τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής, κυριαρχεί τη νέα ποιότητα, τη νέα τεχνική, την έρευνα τεχνολογίας κατασκευής χάρτου & τη βάση σχεδίου, και το άφθονες υπόβαθρο και την εμπειρία στην εμπορευματοποίηση των ερευνητικών συμπερασμάτων, και αναλαμβάνει τις περιεκτικές δοκιμές τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής.
  GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0
   
  Το κέντρο την ειδική επιτροπή καθοδήγησης που αποτελείται καθιερώνει από τους εμπειρογνώμονες και τον καθηγητή από τα κολλέγια, τα πανεπιστήμια, και το ίδρυμα επιστημονικής έρευνας. Η επιτροπή είναι υπεύθυνη για την αναθεώρηση του ετήσιου προγραμματισμού της σχετικών τεχνολογικών έρευνας και της ανάπτυξης εφαρμοσμένης μηχανικής, της αξιολόγησης της Ε&Α προϊόντων, της δοκιμής και των πειραματικών σχεδίων δοκιμής, και της παροχής των τεχνικών και οικονομικών διαβουλεύσεων, εμπορικός τις πληροφορίες των νέων προϊόντων, οι οποίες διαδραματίζουν έναν ενεργό ρόλο στη βελτίωση της δυνατότητας επιστημονικής έρευνας και του επιπέδου του κέντρου.

  Το κέντρο έχει το του είναι κύριο του σταθμού ροής ταλέντου και η μερικής απασχόλησης οργάνωση κατάρτισης προσωπικού, προσκαλεί τους ξένους τεχνολογικούς εμπειρογνώμονες, ανώτερα ταλέντα από τα εθνικά και διεθνή κολλέγια, τα πανεπιστήμια και τα ιδρύματα επιστημονικής έρευνας για να οργανώσει την τεχνική διάσκεψη και την κατάρτιση ανταλλαγής τακτικά. Εξωτερικά, το κέντρο παρέχει το ταλέντο και την τεχνική ανταλλαγή, αποτελεσματικά και γρήγορα προωθώντας την πέψη, απορρόφηση, αναπροσαρμογή, εμπορευματοποίηση των συμπερασμάτων επιστημονικής έρευνας και καθιστώντας τους τυποποιημένους, που θεσμοποιείται και.
  GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1
Στοιχεία επικοινωνίας
GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Jane

Τηλ.:: 008613538883291

Φαξ: 86-20-87836757

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)