Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

 

Καθιερωμένο το 2005, Guangzhou bmpaper, είναι ένα κύριο εργοστάσιο εγγράφου με ISO14001, 9001, SGS, FDA FSC ect από το 2005. Κατασκευάζουμε κυρίως το έγγραφο όφσετ, έγγραφο δεσμών, στιλπνό έγγραφο c1s c2s, έγγραφο τέχνης, ματ έγγραφο, couche έγγραφο, διπλός πίνακας, πίνακας ελεφαντόδοντου, έγγραφο σχεδιαστών, πίνακας σκαφών της γραμμής του Κραφτ, σκάφος της γραμμής δοκιμής, γκρίζος πίνακας, έγγραφο εκτύπωσης ειδήσεων ect.

 

CO. GUANGZHOU BMPAPER, ΕΠΕ

 

Το χαρτί του BM, που καθιερώνεται το 2005, είναι γρήγορη αυξανόμενη επιχείρηση που ενσωματώνει την παραγωγή και το μάρκετινγκ του χαρτιού & του χαρτονιού. Μετά από την προσπάθεια και την ανάπτυξη δέκα ετών, τώρα έχουμε γίνει ένας από τους κύριους χαρτονένιους κατασκευαστές και τους προμηθευτές στην Κίνα. Κρατάμε πάντα την πολύ καλή σχέση με πολλά ισχυρά ερευνητικά κέντρα στην Κίνα, η υψηλή φήμη στο χαρτί και τη χαρτονένια αγορά εσωτερικά και διεθνώς.

 

 

CO. GUANGZHOU BMPAPER, ΕΠΕCO. GUANGZHOU BMPAPER, ΕΠΕ

 

Η εστίαση εργοστασίων μας στη διατύπωση των περισσότερων ειδών χαρτιού και χαρτονιού στην Κίνα, τα οποία περιλαμβάνουν το βιομηχανικό χαρτί, το πολιτιστικό χαρτί και το χαρτί ενδυμάτων. Με τις επαγγελματικές εγκαταστάσεις κατασκευής, μπορούμε να κάνουμε το κύρια χαρτί και το χαρτόνι όπως το άσπρο χαρτί δεσμών, τεράστιο χαρτί ρόλων, χαρτί εκτύπωσης όφσετ, χωρίς επίστρωση χαρτί woodfree, wrinting ρόλος χαρτιού, άσπρο χαρτί του Κραφτ βαθμού τροφίμων, χαρτί σκαφών της γραμμής του Κραφτ, στιλπνό χαρτί τέχνης, ματ χαρτί, ντυμένος διπλός πίνακας, γκρίζος πίνακας χαρτιού, lwc χαρτί, ρόλος χαρτιού σχεδιαστών, χαρτί τέχνης C1S, χαρτί τέχνης C2S, χαρτόνι. κ.λπ. Τα προϊόντα που παράγουμε καλύπτουν σχεδόν τους περισσότερους από τους μύλους εγγράφου που μπορούν να κατασκευαστούν στην Κίνα. Είμαστε πολύ επαγγελματικοί και έχουμε την πλήρη εμπειρία στα διάφορα είδη λιγότεροι και μικρής επαγγελματικής συσκευασίας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους πελάτες που στην ανάγκη λιγότερη ποσότητα άμεσα. Μερικά από τα έγγραφά μας οδηγούν την αγορά σε μερικές χώρες. Είμαστε σε θέση τα προϊόντα μας στα διάφορα είδη συσκευασίας σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη. Τώρα παράγουμε περισσότερα από 50 είδη εγγράφων και χαρτονιού που εξάγονται σε περίπου 60 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.

CO. GUANGZHOU BMPAPER, ΕΠΕ

 

Το έγγραφο του BM έχει ένα ειδικό επαγγελματικό τμήμα, το οποίο υπεύθυνος για την υπηρεσία για oversea τους πελάτες. Η ποιότητα και η υπηρεσία είναι πάντα η τοπ ανησυχία σε BMpaper. Παρέχουμε το πλήρες σύνολο υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων και των δειγμάτων, τα οποία είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήσεως.

 

ΚΙΝΑ GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 4

Αποστολή του εγγράφου του BM: «Η εστίαση στον πράσινο κόσμο, εξυπηρετεί το παγκόσμια χαρτί και το χαρτόνι»

Η αρχή μας: ' Η ακεραιότητα λαβής, προχωρά σταθερά, εξυπηρετεί τον κόσμο '. Δοκιμάζουμε πάντα το καλύτερό μας για να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και τις ανταγωνιστικότερες τιμές με υψηλό - ποιοτικά αγαθά στους πελάτες μας. Είναι ο τρόπος που οι πελάτες μας και η αγορά.

ΚΙΝΑ GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 5

Λαμβάνοντας υπόψη την πιθανότητα και το πλήρες διάστημα, θα σας παρουσιάζαμε όλα πλεονεκτήματά μας και θα μας αφήναμε να μεγαλώσουμε από κοινού. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη και φιλική επιχειρησιακή σχέση με την εκτιμημένη επιχείρησή σας, λόγω της εμπιστοσύνης σας και της άριστης υπηρεσίας μας.


GUANGZHOU BMPAPER ΚΟΒΆΛΤΙΟ LTD

 

GUANGZHOU BMPAPER CO LTD

 

Ομάδα:

 

ΚΙΝΑ GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 8

ΚΙΝΑ GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 9

 

ΚΙΝΑ GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 10

 

ΚΙΝΑ GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 11

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

  • 2005 BM που καθιερώνεται
  •  
  • 2006 Obtianed ISO14001. επίσης απονεμημένο ISO9001.
  • 2007 καθιέρωση BMteam.
  • το 2007 επέτυχε μια δραματική αύξηση εισοδήματος 70%, έγινε ο κορυφαίος φορέας παροχής υπηρεσιών domestice
  •  
  • το 2007 έχει γίνει πράσινος συνεργάτης.
  • 2008 συνεχιμένος στη γρήγορη ανάπτυξη μέχρι τώρα
  •  

ΚΙΝΑ GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : BMPAPER

Αριθμός Υπαλλήλων : 1000~2000

Ετήσιες πωλήσεις : 500-1000million

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 30% - 40%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ GUANGZHOU BMPAPER CO.,LTD Πιστοποιήσεις